Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Over onze Naam?

RGIS staat voor Retail Grocery Inventory Services. Ons de bedrijf is in jaren ’50 van de vorige eeuw in Amerika ontstaan toen wij startten met het inventariseren van lokale kruidenierszaken. Door onze successen konden wij al snel ons bedrijfsmodel vergroten en uitbreiden naar andere sectoren. Tientallen jaren later zijn wij groter dan onze naam. Wij voeren per dag meer dan 800 inventarisaties uit voor bedrijven van alle soorten en maten.

Jarenlange ervaring


Wereldwijd vertegenwoordigd

RGIS beschikt over lokale kantoren in heel Europa, Latijns-Amerika en Azië-Pacific...

Map 

43 landen bedienen met innovatieve voorraadoplossingen

Met 3.000 wereldwijde klanten en meer dan 174.000 voltooide inventarissen over de hele wereld, hebben we de middelen op de juiste plaats om elk project betrouwbaar en efficiënt te voltooien.​ ​​​


 
​​​
​​

Onze Technologie

Mobiele Technologie

Snel en nauwkeurig. De handheld apparatuur van RGIS, waaronder scanners en tablet applicaties, zijn speciaal ontworpen om nauwkeurig inventarisatie gegevens vast te kunnen leggen.

Onderzoek & Ontwikkeling​

Krachtig en efficiënt. Wij investeren in apparatuur, processen en wat de toekomst ons nog brengt. Wij blijven onze bestaande middelen verbeteren en ontwikkelen oplossingen voor nieuwe trends.

Ruimtelijke Planning

Observeren en Optimaliseren. Met onze macro-ruimte software kunnen retailers winkelplanning en beheer automatiseren, en zo tijd en middelen besparen.

Pionier in Inventarisatiebeheer: RGIS

In 1958 richtte Thomas J. Nicholson RGIS om kruidenierswinkels een nauwkeurig en economisch alternatief voor in-house inventarisaties te kunnen biedd. Al snel breidt het bedrijf zich uit en werden er wereldwijd tellingen uitgevoerd.​​
 •  

  De jaren vijftig

  In 1958 wordt Retail Groceries Inventory Services opgericht. Het hoofdkantoor verhuist uit de kelder van het huis van de Nicholsons naar een kantoor in Detroit, Michigan.
   

 •  

  De jaren zestig

  Nieuwe kantoren worden geopend in Illinois, Florida, Wisconsin, Ohio, Missouri, Indiana, Louisiana en Minnesota. Ook gaat RGIS de grens over naar Canada.
   

 •  

  De jaren zeventig

  RGIS investeert in nieuwe technologieën als de SCM electronische rekenmachine en de speciaal ontworpen TJN rekenmachine.

 •  

  De jaren tachtig

  RGIS lanceert de zelfontwikkelde Audit ® microcomputer. Ook ontwikkelt RGIS een HQ Data Center voor het verwerken van informatie.

 •  

  De jaren negentig

  RGIS breidt zich globaal verder uit met kantoren in Mexico, Nova Scotia, British Columbia, Israël, en Brazilië. De technologie wordt verbeterd met de introductie van het Portable Financial (PORTFN) programma.
   

 •  

  Het nieuwe millennium

  Vestigingen worden geopend in nog tien landen. RGIS brengt de RM-1 draadloze scanner en revolutioneert data opname. RGIS wordt gekocht door Blackstone.
   

 •  

  Jaren 2010

  ​​

  De vooruitgang in draadloze technologie maakt het mogelijk om te rapporteren in real-time. Mobiele apps geven extra inzichten en transparantie.​​​​​​​​​​​

 •  

  2020 – heden

  De overname van Ivalis in Europa en Brazilië, evenals WIS in UK en Mexico vergroot en versterkt het wereldwijde bereik. Hiernaast bieden wij franchisemogelijkheden aan. Investeringen in state-of-the-art geavanceerde technologie bieden innovatieve inventarisatieoplossingen voor klanten, waaronder NGEN (werken via de Cloud), het tellen d.m.v. stemherkenning, vingerlasers en RFID.


Ons Leiderschap

Asaf Cohen  

Asaf Cohen

Chief Executive Officer 

Sudipto Nandy  

Sudipto Nandy

Chief Information Officer - International

Heinz Krause  

Heinz Krause

Chief Financial Officer – International

Elise Cordier  

Elise Cordier

General Counsel and DPO - International

Greg Schooneveldt  

Greg Schooneveldt

President, Asia Pacific

 
Pierrick Min  

Pierrick Min

President, Europe

Nicola Stevens  

Nicola Stevens

Vice President of Operations – International

Jan Morlok  

Jan Morlok

Director of Global Expansion