Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Raad van bestuur stelt nieuwe Co-Chief Executive Officers aan

RGIS logo
28 september 2017, Auburn Hills, Michigan. RGIS, LLC, de wereldmarktleider in inventarisatie en dataverzameling, kondigt het terugtreden aan van Chief Executive Officer Brian McDonald, die per 1 oktober 2017 met pensioen gaat. McDonald was vanaf 2014 werkzaam als CEO bij RGIS.
 
"Wij danken Brian voor zijn inzet en leiderschap tijdens zijn dienstverband met RGIS." verklaarde Doug Steenland, voorzitter RvB van RGIS.
 
Ter vervanging van McDonald benoemt de raad van bestuur RGIS US President George Brown en RGIS European President Asaf Cohen tot de nieuwe Co-Chief Executive Officers. Zij zullen per 1 oktober 2017 als CEO beginnen.
 
George Brown wordt Chief Executive Officer – VS en Canada.
 
Asaf Cohen wordt Chief Executive Officer – Internationaal, Europa, Asia-Pacific, Zuid-Amerika en Mexico.
 
Beiden rapporteren rechtstreeks aan de raad van bestuur van RGIS.
 
"Zowel George als Asaf hebben ervaring in bestuur, zijn klantgericht en gaan voor een onovertroffen operatie en uitvoering, al deze eigenschappen zullen RGIS laten groeien." zei Steenland. "De raad van bestuur van RGIS is verheugd om twee ervaren leiders te mogen verwelkomen die RGIS vol vertrouwen naar een betere toekomst zullen leiden."
 
George Brown begon zijn loopbaan bij in 2015 RGIS als US President of Operations. Voor zijn tijd bij RGIS was de heer Brown zeven jaar, met verscheidene functies, werkzaam bij Schindler Elevator Corporation. Zijn functies waren: Vice President, Service Marketing & Sales en Regional Vice President of Operations. De heer Brown was verantwoordelijk voor het bepalen en sturen van de strategie in de eerder genoemde functies. Voor Schindler Elevator was de heer Brown werkzaam in het hogere management bij United Technologies / Otis Elevator Co. Bij dit bedrijf was hij onmisbaar bij het realiseren van prestatieverbetering door middel van klantenindeling, dynamische prijsstelling, nieuwe methoden voor bedrijfsontwikkeling en zijn proces- en datagedreven benadering tot bedrijfsefficiëntie.
 
De heer Brown studeerde in 1989 af aan de William Paterson University met een Bachelor in Business Management en in 1995 behaalde hij een Master of Business Administration aan de Fordham University.
 
Asaf Cohen was vanaf 2007 werkzaam bij RGIS en is momenteel President of Europe. De heer Cohen heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van bedrijfsvoering en strategie middels verscheidene hogere management functies. Deze waren onder andere: global sales organization management en international acquisitions. De heerCohen is erg sterk als het gaat om groei via innovatie op het gebied van producten en technologie. Voor hij in dienst kwam bij RGIS heeft  de heer Cohen in 1999 ISICS Software Systems opgericht en hij was daar CEO totdat ISICS werd overgenomen door RGIS.
 
De heerCohen behaalde in 1992 een Bachelor in Economics en Logistics aan de Bar Ilan University, in 2003 een Bachelor in Accounting aan de Tel Aviv University en een Accounting Management diploma van het Israeli Ministry of Law in datzelfde jaar. Van 1992 tot 1997 had hij de leiding over elitetroepen in het Israëlische leger en sloot in 1995 een officiersopleiding af aan de US Army Logistics Academy in Fort Lee, Virginia.
 
Over RGIS
RGIS gaat verder dan een voorraadopname. Met geïntegreerde inventarisatiediensten zoals: winkelonderzoek, winkelruimte management, winkelherinrichting en bijstelling, RFID-oplossingen en asset optimalisatie. Gebaseerd op het succes bij inventarisaties in de detailhandel, gezondheidszorg en productie is het dan ook geen verassing dat steeds meer organisaties kiezen voor RGIS. Zij vertrouwen op de informatie en het inzicht dat RGIS levert om hiermee overzicht te hebben in hun voorraadposities en daarmee betere strategische beslissingen te kunnen nemen.

 

 

Dan Sheffieldhttps://www.rgisinv.nl/nieuws-events/nieuws/dan-sheffieldDan Sheffield
RGIS Het begin van een nieuw tijdperk van groei en innovatiehttps://www.rgisinv.nl/nieuws-events/nieuws/rgis-het-begin-van-een-nieuw-tijdperk-van-groei-en-innovatieRGIS Het begin van een nieuw tijdperk van groei en innovatie
Video RGIS Nederland 2023https://www.rgisinv.nl/industrie-perspectieven/video-rgis-nederland-2023Video RGIS Nederland 2023
Magazijn en winkelvoorraad inventarisatie ter verbetering van het voorraadbeheerhttps://www.rgisinv.nl/casestudies/magazijn-winkelvoorraad-inventarisatie-ter-verbetering-van-het-voorraadbeheerMagazijn en winkelvoorraad inventarisatie ter verbetering van het voorraadbeheer
Volledige inventarisatie van het logistieke magazijnhttps://www.rgisinv.nl/casestudies/volledige-inventarisatie-van-het-logistieke-magazijnVolledige inventarisatie van het logistieke magazijn

2017-09-28T04:00:00Z
RGIS CEO McDonald gaat met pensioen