Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Dan Sheffield

Dan Sheffield was het hart en ziel van RGIS. Dan vertegenwoordigde RGIS met de grootst mogelijke professionele normen en met een volwassen en standvastig leiderschap. Dan waardeerde iedere werknemer.

Dan begon zijn bescheiden reis bij RGIS als auditor. Dan's gedrevenheid en vastberadenheid leidden hem helemaal door de gelederen om uiteindelijk met groot succes afscheid te nemen van RGIS als President van Global Customer Service & Business Development.

Dan was een vertrouwde partner voor iedereen die de organisatie leidde en blonk uit in de verschillende functies die hij vervulde.

Zijn impact binnen het bedrijf ging veel verder dan zijn persoonlijke prestaties. Dan schreef de "RGIS Way" en leefde er elke dag naar.

Hoewel zijn verkoopinspanningen veel nieuwe strategische accounts opleverden, was Dan ook een integrale leider van de uitbreiding naar Zuid-Amerika en Europa, die de weg vrijmaakte voor het huidige merk RGIS.

Het is het respect dat Dan ook kreeg van onze klanten dat zijn nalatenschap zal bepalen. Onze organisatie heeft veel van wie we nu zijn aan hem te danken. Zijn bijdrage aan RGIS speelde een belangrijke rol in het succes van het bedrijf. Zijn nalatenschap heeft nog steeds invloed op RGIS en de voorraad- en retailservice-industrie.

Bij het ontwikkelen van onze eigen nieuwe Enterprise Resource Planning (ERP) konden we geen betere naam bedenken. Allemaal ontworpen, ontwikkeld en onderhouden door RGIS-medewerkers.

Dan was het morele kompas van het bedrijf en wordt nog steeds als zodanig erkend via het ERP-systeem, dat de toepasselijke naam "Sheffield" draagt. 

 

Dan Sheffieldhttps://www.rgisinv.nl/nieuws-events/nieuws/dan-sheffieldDan Sheffield
RGIS Het begin van een nieuw tijdperk van groei en innovatiehttps://www.rgisinv.nl/nieuws-events/nieuws/rgis-het-begin-van-een-nieuw-tijdperk-van-groei-en-innovatieRGIS Het begin van een nieuw tijdperk van groei en innovatie
Video RGIS Nederland 2023https://www.rgisinv.nl/industrie-perspectieven/video-rgis-nederland-2023Video RGIS Nederland 2023
Magazijn en winkelvoorraad inventarisatie ter verbetering van het voorraadbeheerhttps://www.rgisinv.nl/casestudies/magazijn-winkelvoorraad-inventarisatie-ter-verbetering-van-het-voorraadbeheerMagazijn en winkelvoorraad inventarisatie ter verbetering van het voorraadbeheer
Volledige inventarisatie van het logistieke magazijnhttps://www.rgisinv.nl/casestudies/volledige-inventarisatie-van-het-logistieke-magazijnVolledige inventarisatie van het logistieke magazijn

2023-06-13T04:00:00Z